This event has passed

WONDERLAND – Dissabte 6 de març de 2021 (19.30 h)

Inici
6 març, 2021 19:30
Fi
6 març, 2021 21:30

5,00

Retransmissió en directe de l’obra de teatre musical “Wonderland”, protagonitzada per alumnes del Taller de Musicals de La Moderna, l’Escola de Música Moderna de Girona. Producció a càrrec de Girona Artelier.

Categoria:

Estat

Detalls de l'esdeveniment

La Moderna i Girona Artelier presenten Wonderland, un nou musical de producció pròpia i de caire pedagògic

L’Escola de Música Moderna de Girona, els dies 5 i 6 de març al Teatre Municipal de Girona, estrena el quart musical fruit d’un dels seus programes formatius amb més recorregut.

Després de On Blue (2016), A Bit of Broadway (2018) i Dones. El Musical (2019), arriba Wonderland. Es tracta d’una producció escènica fruit del treball exhaustiu durant mesos de l’alumnat del programa Taller de Musicals de La Moderna (escola gestionada per la cooperativa de treball Girona Artelier), el qual proporciona una formació multidisciplinària de cant, teatre i dansa a alumnes d’entre 12 i 17 anys. Iniciada el curs 2019-20, la producció s’ha vist afectada per l’actual situació de pandèmia, i les funcions previstes pel juny de 2020 han estat reprogramades pel 5 i 6 de març de 2021 al Teatre Municipal de Girona (19.30 h). Seran dues funcions amb la presència de públic (aforament limitat al 50%), però també hi haurà l’opció de veure-les en directe per streaming, per arribar a un públic més ampli més enllà dels confinaments perimetrals.

Aquesta quarta edició presenta una novetat important: serà accessible en llengua de signes catalana. L’obra tindrà traducció simultània durant les dues funcions i, a més, gràcies a la formació impartida per la productora Multisignes, els/les onze joves estudiants que la protagonitzaran també utilitzaran aquest llenguatge per interpretar quatre cançons del musical.

Enguany, com ja s’ha fet en les darreres ocasions, Wonderland tindrà la participació de diversos agents socials, educatius i culturals del territori. Alumnes del “Grau Superior de So per Audiovisuals i Espectacles” de l’Escola Tècnica de l’Espectacle Casa de la Música (ETECAM) hi realitzaran el seu projecte de directe, i alumnes del “Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia” de l’Escola Universitària ERAM participaran en la gravació de l’espectacle i en la retransmissió per streaming. Wonderland també comptarà amb una alumna de pràctiques del programa d’inserció laboral de la Fundació Ramon Noguera.

L’espectacle tracta temes com la gelosia, el masclisme i els prejudicis a través de la consciència personal i la introspecció. L’edat recomanada per assistir a les funcions és a partir dels 12 anys. La idea original i la direcció artística del projecte és de Montserrat Cristau (La Moderna); la dramatúrgia i la direcció escènica, de Jordi Subirà; la direcció coreogràfica, de Paloma Solanas (Nou Espiral) i la direcció musical, de Joel Riu. En aquesta edició, i degut a la pandèmia, la música en directe anirà a càrrec d’una banda reduïda formada per cinc professors de La Moderna. Aquest projecte compta amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Salt.

Please follow and like us: