A Bit of Broadway

A “Bit of Brodway” va ser el segon espectacle de teatre musical, estrenat el 2018 al Teatre Municipal de Girona. Va ser protagonitzat per vint joves actors i una gran orquestra de jazz. El reconegut dramaturg Joan Maria Segura, la dramaturga Júlia Mora, Montserrat Cristau, directora pedagògica del Taller de Musicals de l’EMMG i Paloma Solanas com a coreògrafa van crear un espectacle vibrant destinat al públic familiar i escolar que actualitzava els èxits més sonats de l’època daurada del music hall.

“A Bit of Broadway” va significar un altre revulsiu i un salt important a l’hora de crear sinergies amb més entitats de l’entorn: Fundació Casa de la Música del Gironès, Centre de formació teatral El Galliner, l’Escola de dansa Nou Espiral, ETECAM, Escola Universitària ERAM i Escola de Qstura.

La música va ser interpretada en directe per joves estudiants de música i amb arranjaments expressament creats per a l’espectacle. A més d’estrenar-lo al Teatre Municipal de Girona, es va poder veure també a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Galeria d’imatges

A Bit of Broadway (2018)