Dones. El Musical (2019)

Durant el curs escolar 2018-2019 es va proposar un Taller de Musicals que ampliés les relacions amb l’entorn i reflectís el moment que viu la nostra societat. Per aquest motiu, el musical es va centrar en el paper de les dones en l’actualitat. L’estrena de “Dones. El Musical” va tenir lloc a El Canal de Salt i el Teatre Municipal de Girona el 31 de maig i el 6 de juny.

En aquesta darrera ocasió també s’han establert vincles educatius amb centres de diverses disciplines. ETECAM va oferir als seus estudiants poder fer les pràctiques de so al musical, estudiants de Qstura van realitzar un projecte de disseny i patronatge del vestuari i l’escola Revlon va dissenyar el maquillatge i perruqueria de l’espectacle.

Com a novetat d’aquesta tercera edició, s’ha creat un conveni amb la Unitat de Compromís i Voluntariat de la Universitat de Girona per tal de poder ser receptors d’estudiants universitaris que vulguin implicar-se voluntàriament en un projecte cultural de la ciutat. Girona Artelier, amb aquesta producció, també ha format part de la borsa de treball d’ERAM per a alumnes de vídeo i fotografia.

Galeria d’imatges

Dones. El Musical (2019)