Pablo Martín Trio

PABLO MARTÍN TRIO

Diumenge 11 de juliol, 19 h – Casa de Cultura de Girona

Format al Taller de Músics, “Pablo Martín Trio”, és una proposta amb influencia del Hard-bop, el Jazz Contemporani i la sonoritat més Pop amb composicions i arranjaments propis.  Inspirat en trios històrics com el de Sonny Rollins, Joe Henderson o l’actual ‘Fly’ de Mark Turner, els tres músics es reuneixen per jugar amb les possibilitats sonores que ofereix el format. 

L’estiu de 2019 el grup va participar al ‘Fara Music Festival’ d’Itàlia, on va ser finalista al premi ‘Fara Jazz Live Award’, com a millor banda. L’any 2020, el trio ha estat guanyador de l’1a edició de el Premi Talent, impulsat per Taller de Músics amb el suport d’ACE (Acció Cultural Espanyola), han estat semifinalistes al Concurs de Jazz 2020 organitzat per ‘Joventuts Musicals d’Espanya’ i han publicat el seu primer treball discogràfic ‘State of the Trio: Live at Nova Jazz Cava’.

Pablo Martín – Saxo tenor i clarinet

Héctor Tejedo – Contrabaix

Kike Pérez – Bateria

Entrada gratuïta. Reserva de localitats a partir del 16 de juny a http://www.casadecultura.cat/cicles/644/cicle-de-joves-interprets-del-jazz-2021

Pablo Martín Trio